4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Chalet Bishorn, Les Masses

Price on request

Valais, Zwitserland

Basic Details
Listing ID : 7664
Price : Price on request
Year Built : 2019
Property Type : Chalet
Bedrooms : 3
Bathrooms : 1
Listing Type : New built
Location: : Ski
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Chalet Bishorn

De chalet Bishorn is ideaal gelegen op een rustig en zonnig terrein, amper 1 km van de gloednieuwe stoeltjeslift die je rechtstreeks toegang geeft tot het reusachtige skigebied van les 4 Vallées.
Deze nieuwbouw chalet maakt deel uit van de site “Chalets des Masses – Domaine des 4 Vallées” en geeft u een magnifiek uitzicht op de Dent – Blanche, le Cervin en de Val des Dix.

Deze site is samengesteld uit zeven individuele chalets en beantwoord volledig aan de eisen van een toeristische accommodatie.
Men zal ook genieten van een onthaal, privé toegangsweg en parkeerplaatsen.
Toegang tot de wellness die gesitueerd is aan het onthaal en uitgerust is met jacuzzi, sauna en regendouche.
Wanneer de chalets niet in het gebruik zijn door de eigenaars, worden zij verhuurd door de maatschappij “Rindoues”

Zowel huurders als eigenaars zullen profiteren van een reeks hoteldiensten (schoonmaak, wasserij, transport, catering, ezv ).

Deze chalet wordt gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en is onder constructie. Eigenaars hebben nog inspraak.

Vraag gratis de brochure aan.

Les Masses,
Wel 1550 meter hoog in het hartje van de Zwitserse alpen bevindt zich het rustige beloftevolle skidorpje Les Masses, dat behoord tot de rijke gemeente Hérémence. Deze zonnige geheime plek geeft je een oogverblindend zicht op de Matterhorn, de Mont Blanc, de Dent Blanche, de Val d’Hérens en de Val des Dix. Hier wordt duidelijk geïnvesteerd in een unieke toekomst.
De nieuwe gratis parking, is een overdekte parking die direct toegang biedt tot het reusachtige skigebied van “Les 4 Vallées”, hier bevindt zich een gloednieuwe stoeltjeslift, skipas loket, lockers, bar en een centrale vuurplaats waar je kan genieten van muziekoptredens en een gezellige après-ski ambiance.
Amper 50 meter verder heb je het rustige dorpspleintje met fontein, winkeltje en een recent volledig gerenoveerde bar, restaurant en hotel.
Vandaag vindt je hier eerder grote vrijstaande chalets en enkele kleinschalige appartementsgebouwen. Opvallend is dat men algemeen investeert in kwaliteit. Dit maakt dat deze nu nog onbekende plek zal openbloeien tot een uniek, luxueus, sfeervol ski dorp.
Op amper een kwartier ben je in de kantonnale hoofdstad, Sion.

Features
Jacuzzi
Garden
Balcony
Fireplace
Parking
Furnished
Sauna
Address Map
Country : Switzerland
State : Valais
County : Sion
Zipcode : 1987, Les Masses
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Kumpen Concept
+32 493 08 72 08
Kumpen Concept
Veelsebaan 7
3201 Wolfsdonk
België
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.