26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Costa Blanca Noord

€315.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-494248
Prijs : €315.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 177 m²
Perceel opp. : 810 m²
Omschrijving

Charmante Villa gelegen op korte wandelafstand van het Arenal strand en gezellige boulevard met vele winkeltjes en restaurants. De woning is gebouwd in traditionele stijl met Tosca bogen en houten balken, maar heeft inmiddels dubbel glas met PVC kozijnen, moderne badkamers, centrale verwarming en nieuwe tegels. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers (hoofdslaapkamer met eigen badkamer) en er is tevens een mooie naya en wooneetkamer met houtkachel en keuken. Vanuit de keuken komt men in de achtertuin waar het zwembad zich bevindt. Er is tevens een garage en volwassen tuin.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Jávea
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.