9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Villa in Costa Blanca - Spanje

€147.500

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1219
Prijs : €147.500
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 97 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Nieuwbouw aan de gehele Costa Blanca, zowel aan de kust als in het binnenland! Realiseer nu uw droom. Met een bouwtijd van slechts 5 tot 6 maanden. Nederlandse begeleiding. De genoemde prijs is exclusief de grond. Het ontwerp van deze villa is ontstaan uit de combinatie van een rustieke en moderne stijl, afgewerkt door verschillende mediterrane details, zoals ronde ramen afgewerkt met een hout kleur en een witte kleur op de gevel. Dit villa ontwerp is gemaakt voor een comfortabele levens stijl, met 2 slaapkamers van 15 m2, een van hen met eigen badkamer en de andere met een grote ingerichte kleedruimte. De open keuken met toegang tot de lounge geeft zowel meer breedte en natuurlijke lichtinval. Beide slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van grote ramen met uitzicht op de tuin en het aan te leggen zwembad, het creëren van een wellness- en ontspanningsruimte

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.