4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement in Estepona/Malaga, Costa del Sol

€164.000

Malaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7687
Price : €164.000
Year Built : 2019
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 90 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Gloednieuwe promotie in een verfijnde, moderne en mediterrane stijl. De appartementen zijn verdeeld over drie niveaus, begane grond, eerste verdieping en penthouse. De meerderheid van de appartementen hebben een spectaculair uitzicht op de zee en het zwembad. De 66 woningen zijn verdeeld in 5 blokken. Twee zuidgeoriënteerd en drie met een zuidoost oriëntatie.

Prijzen beginnen vanaf 160.000 € voor een twee slaapkamer op de eerste verdieping. Met een terras van meer dan 40m2. Het pand wordt ongemeubileerd verkocht maar wel met een volledig uitgeruste keuken. De woonkamer is ruim en zeer helder. Geïnstalleerde Airconditioning (warm/koud), Ondergrondse parkeerplaats en een berging zijn inbegrepen in de prijs.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan ​​uit een groot zoutwaterzwembad en een prachtige tropische tuin.

Mogelijkheid om een gelijksvloerappartement te kopen met meer dan 70m2 terras vanaf slechts 164.000 € en een penthouse met 104m2 terras en solarium vanaf 214.000 €.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Parking
Garage
Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Estepona
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Zapinvest
0478923438
Zapinvest
Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen
België
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.