4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement in Aguilas, Murcie, Costa de Almeria

€162.500

Almería, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7689
Price : €162.500
Year Built : 2010
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 89 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Als u op zoek bent naar een goede investering in 2018, heb je deze hier gevonden ! Gelegen op de eerste lijn van een golf.

Dit prachtige appartement met een panoramisch uitzicht voor 162 500 € (een garage en kelder inbegrepen, met uitzondering van meubels), zal u niet onberoerd laten. Het wordt gekenmerkt door een idyllische locatie aan de rand van de golfbaan, met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, met ruime binnen-en buiten oppervlakten, waaronder een terras van maar liefst 90,15m2 !!!.

Het is gelegen in een bevoorrechte en rustige omgeving en nabij alle voorzieningen (snack-restaurant op het domein, zandstrand op 7 minuten rijden !). Deze regio van Andalusië is beschermd, is de nieuwe bestemming voor de liefhebbers van authenticiteit.

Dit moderne, helder en functioneel appartement telt 2 slaapkamers en 2 badkamers, een uitgeruste keuken, airconditioning, een wasruimte, ingebouwde kasten, garage en kelder. Het prachtig uitzicht vanaf de terrassen op de golfbaan, de rust die er heerst en de permanente zonneschijn maken deze idyllische omgeving compleet.

Voor de golfliefhebbers ; u krijgt kortingen tot 30% op de Greenfees en golf diensten.

Ideaal voor gezinnen qua niveau van comfort, natuur, rust en sereniteit heersen op deze plek waar het ideaal is om te wonen en te ontspannen. alsook de kleine afstanden naar het strand en de nabijgelegen steden, zullen u niet onverschillig laten. Er is ook een speeltuin voorzien voor de kleinsten.

Gemakkelijke verbindingen vanuit België: Murcia Luchthaven 55 minuten, luchthaven van Almeria tot 1u, Alicante Airport op 1,5!

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Parking
Garage
Address Map
Country : ES
State : Almería
County : Aguilas
Zipcode : 30872
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Zapinvest
0478923438
Zapinvest
Kardinaal Mercierplein 2
2800 Mechelen
België
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.