6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Type W6A - nr. 69

€60.000

Noord-Brabant, Nederland

Gegevens
Woning ID : 96-3122
Prijs : €60.000
Bouwjaar : 1993
Woning type : Vrijstaande recreatiewoning
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Locatie: :
Bebouwde opp. : 56 m²
Perceel opp. : 300 m²
Omschrijving

* Vrijstaande recreatiewoning op eigen grond* Unieke ligging op een bosrijke kavel (tuin rondom)* Rendementsobject: gegarandeerde huuropbrengsten met rendement van ruim 7%* Alle kosten (excl. gemeentelijke lasten) voor rekening van exploitant * Verplichte verhuur en totale ontzorging* Vrijwel geheel onderhoudsvrij door het gebruik van kunststof materialen* Lichte woonkamer met grote schuifpui* Open keuken met o.a. koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasser* Badkamer op de begane grond met douche en wastafel* Apart toilet op de begane grond* Eén tweepersoons slaapkamer op de begane grond* Open trap in de woonkamer naar de verdieping* Twee tweepersoons slaapkamers op de verdieping* Inpandige berging en eigen parkeergelegenheid* Zeer compleet park in natuurrijke omgeving, dicht bij Eindhoven

Adres
Land : Nederland
Provincie : Noord-Brabant
Plaats : Mierlo
Postcode : 5731 XN
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantie Makelaar
0031 88 184 5555
Vakantie Makelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.