4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

County club at Champions Gate

€359.000

Florida, Verenigde Staten

Basic Details
Listing ID : 7756
Price : €359.000
Year Built : 2019
Property Type : Villa
Bedrooms : 6
Bathrooms : 4
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 358 m²
Lot Area : 600 m²
Property Description

De Country Club at ChampionsGate biedt bewoners een geweldige gezinsvriendelijke gemeenschap met resort-achtige voorzieningen. Uitgelichte voorzieningen zijn onder andere een zwembad, een fitnesscentrum met aerobicsstudio, sportvelden voor tennis en volleybal, een buurthuis en nog veel meer! Om nog maar te zwijgen van de speeltuin die speciaal is ontworpen voor gezinnen met kinderen.

De verzameling ruime eengezinswoningen is nieuw gebouwd in Championsgate, een vooraanstaande golfgemeenschap net buiten Orlando. Vanwege de nabijheid van de I-4 kunnen bewoners gemakkelijk toegang krijgen tot bekroonde restaurants, uitstekende winkelgebieden en populaire attracties in Central Florida, waaronder Disney World, Universal Studios en International Drive.
• Prijzen vanaf $ 329,490s – $ 424,490s
• Vierkante beelden van 2.266 tot 3.858
• Slaapkamers van 4 tot 6
• Badkamers van 3 tot 4,5

Features
Airconditioning
Garden
Patio
Parking : 3
Garage
Address Map
Country : US
State : FL
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Florida Solutions BV
06-55885543
Florida Solutions BV
3501 West vine street #399
34741 Kissimmee
Verenigde Staten
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.