Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

"Veluwlounge" te koop op de Veluwe

€79.200

Gelderland, Nederland

Gegevens
Woning ID : 1260
Prijs : €79.200
Bouwjaar : 2016
Woning type : Vrijstaande vakantiewoning
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Bos / natuur
Bebouwde opp. : 61 m²
Perceel opp. : 220 m²
Omschrijving

In een prachtig project op de Veluwe hebben wij de “Veluwelounge” beschikbaar. Het project is een constructie van geheel verhuur waarmee u profiteert van een gegarandeerd rendement of een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik. Uiteraard is geheel eigen gebruik ook mogelijk op een van onze beschikbare kavels.

Hoe werkt dit precies?
Stelt u zich een voor. Een tastbare investering met een goed rendement. U investeert op een 5 sterren recreatiepark. U kunt zelf gebruik maken van uw Veluwelounge en als u er niet bent dan wordt deze professioneel verhuurd. Per kwartaal ontvangt u de verhuurinkomsten minus de kosten van deze verhuur. U wordt volledig ontzien van onderhoud, schoonmaak en de hele administratieve rompslons. Een ideale mogelijkheid om uw geld toch te laten renderen of een perfect alternatief voor bank sparen. Z

Wat meer over de Veluwelounge.
De lounge heeft een binnenruimte van 10.00 x 4.90 en heeft aan zijn voorzijde een veranda van 2.50 x 4.90. Ideaal om in de avonduren heerlijk te genieten van een mooie dag. Komt u binnen dan ziet u een royale woonkamer en een eethoek waar u heerlijk naar buiten kan kijken. De keuken is voorzien van alle gemakken. Een koel-vriescombinatie, een RVS wasemkap, een vaatwasser en een 4 pits gasfornuis. De stijl hiervan is ook nog eens aan te passen op uw eigen wensen en eisen. De drie slaapkamers zijn geweldig. Eén kinderkamer is voorzien van 2×1 persoon bedden en de oudere slaapkamer van een 1.60 breed boxspringbed. Boven de kamers is een loft met een 1.40 breed bed. Voor de kinderen en ook voor de volwassenen een ultieme beleving. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De prijs is inclusief het volgende:

Meubelpakket
Transport en plaatsen
Volledige inventaris
tuinaanleg

Kenmerken
Tuin
Parkeerplaats : 1
Gemeubileerd : Volledig gemeubileerd
Sauna
Adres
Land : Nederland
Provincie : Gelderland
Plaats : Voorthuizen
Postcode : 3781nj
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Recreatiepark De Boshoek
+31 6 28020920
Recreatiepark De Boshoek
Harremaatweg 34
3781Nj Voorthuizen
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.