4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€299.000

Alicante, Spanje

  • La Vila Paradis

    Properties for sale

Basic Details
Listing ID : 1265
Price : €299.000
Year Built : 0
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 80 m²
Lot Area : 152 m²
Property Description

Unieke appartementen en vakantiehuizen te koop aan het strand van Villajoyosa / Vila Joiosa. OP 20 MINUTEN VAN ALICANTE, COSTA BLANCA. EEN BOUWPROJECT VAN TAYLOR WIMPEY SPANJE
Koop rechtstreeks van de projectontwikkelaar

Deze gloednieuwe appartementen en vakantiehuizen in La Vila Paradís liggen op een benijdenswaardige locatie aan het strand van Villajoyosa / Vila Joisa. Ze zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard, zijn perfect afgewerkt, hebben een rechtstreekse toegang tot het strand Playa Paraiso in Villajoyosa, liggen in een omheind complex en beschikken over zwembaden, een privéparking en gemeenschappelijke tuinen.

De unieke twee- en drieslaapkamerappartementen en drieslaapkamervakantiehuizen hebben een weldoordachte indeling en hebben prachtige uitzichten op het strand Playa Paraiso en de zee. De woningen op de begane grond hebben privétuinen.

De woningen in La Vila Paradis van Taylor Wimpey Spanje in Villajoyosa zijn één van de beste opties als u een huis wilt kopen aan de Costa Blanca.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Parking : 1
Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Villajoyosa
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Taylor Wimpey
+34 971 70 69 72
Taylor Wimpey
Aragon 223
07008 Palma de Mallorca
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.