4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Prachtig gelegen nieuwbouw chalet aan de Diemelsee

€197.500

Nordrhein-Westfalen, Germany

Basic Details
Listing ID : 95-953
Price : €197.500
Year Built : 0
Property Type :
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type :
Square Footage : 62 m²
Lot Area : 250 m²
Property Description

Prachtig gelegen nieuwbouwproject aan de Diemelsee.

Beschrijving
Residence Diemelsee een kleinschalig nieuwbouwproject met 30 luxueuze Chalets. De Chalets kenmerken zich door de ruime opzet en luxueuze afwerking. Het project is gelegen aan de rand van de plaats Heringhausen direct aan de Diemelsee. In de directe omgeving van het Residence  Diemelsee vindt u naast het prachtige stuwmeer ook een restaurant, spa en beauty centrum, speeltuin en een mini golfbaan. Verder beginnen er diverse wandelroutes direct voor de ingang van het park. De bekende wintersportplaats Willingen met alle voorzieningen vindt u op slechts 13 kilometer afstand.  

Alle huizen voldoen aan de strenge Duitse bouweisen waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Het is toegestaan de huizen ook te gebruiken  voor permanente bewoning. Wanneer u kiest voor verhuur kan dit worden verzorgd door een plaatselijke verhuur organisatie. Een combinatie van eigen gebruik met verhuur is tevens mogelijk.
De locatie, de chalet uitstraling, de ruime opzet en de flexibele bestemming maken Residence Diemelsee tot een uniek project.  

Het project wordt ontwikkeld door een bekende hotel groep uit Hessen met 13 hotels. De reeds aanwezige expertise bij deze hotelgroep is gebruikt om een doordacht concept te realiseren wat aan de huidige en toekomstige vakantie eisen voldoet. Wanneer u de straat oversteekt staat u direct aan de oever van de Diemelsee. Doordat Residence Diemelsee zich op een lichte helling bevindt is het park verdeeld op 3 hoogte plateaus zodat de ruimtelijke beleving rondom de huizen verder toeneemt.

Het huis heeft een woonkamer met een complete keuken, twee slaapkamers, een badkamer met luxe inloopdouche en een gastentoilet. Ook is in elk huis een royale berging aanwezig. De appartementen worden compleet opgeleverd met keuken voorzien van inbouwapparatuur, centrale verwarming, hoogwaardig sanitair en luxe afwerking. Er wordt onder garantie gebouwd met eersteklas duurzame materialen volgens de strenge Duitse bouweisen. U krijgt op uw huis 5 jaar volledige garantie van de aannemer.

Het inrichtingspakket is voor elk type huis met veel zorg samengesteld. Het pakket bestaat uit een complete luxe en kwalitatief hoogwaardige meubilering, stoffering en inventaris. Veel aandacht is daarbij besteed aan duurzaamheid.

Omgeving
Heringhausen ligt direct aan de Diemelsee en is daardoor zeer geliefd bij toeristen vanwege het stuwmeer en de prachtige natuur. Heringhausen is onderdeel van de gemeente Diemelsee en ligt op een hoogte van 416 meter en telt rond de 5.100 inwoners. Het aantal toeristenovernachtingen ligt op ca. 80.000 per jaar.    

Voor de sportievelingen is er in de directe omgeving een bikepark, een zomer bobbaan, een binnen- en buiten zwembad, een overdekte schaatsbaan, een negen holes golfbaan en een in- en outdoor kartbaan. Daarnaast is Heringhausen en omgeving het mekka voor wandelaars en nordic walkers die profiteren van talrijke aangegeven wandelroutes. Hetzelfde geldt voor de mountainbikers die zich kunnen uitleven op de vele uitgezette routes door de mooiste gebieden.

Bijzonderheden
U kunt uw huis in Residence Diemelsee volledig zelf gebruiken. Zelfs permanente bewoning is toegestaan. Als u het huis wilt verhuren kan dat via een plaatselijke Nederlandse organisatie waar afspraken mee zijn gemaakt. Ook is het mogelijk om in combinatie met de hotelgroep uw nieuwe huis voor de verhuur aan te bieden. U kunt dit allemaal zelf bepalen en er zijn geen verplichtingen. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt met het hotel aan de overkant van de straat voor het gebruik van de spa, receptie en restaurant. Hierdoor heeft Residence Diemelsee geen hoge kosten voor centrale voorzieningen en kunnen deze voorzieningen toch worden aangeboden aan de vakantiegast. Door verhuur van uw huis kunt u de kosten terugverdienen en zelfs een interessant rendement op uw investering maken. Het Sauerland heeft een grote aantrekkingskracht. Mede door de korte reisafstand doen zowel korte als lange vakanties het goed. Hierdoor is de bezettingsgraad in het Sauerland bovengemiddeld in vergelijking met andere gebieden. Uiteraard is dit positief voor de ontwikkeling van de huuropbrengsten.

Prijsgegevens
Vraagprijs € 197.500,- k.k. excl. BTW
Kosten koper:
6,0% overdrachtsbelasting
1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Prijzen zijn k.k. incl. 1 eigen parkeerplaats en inventaris.
Bij verhuur kan de BTW teruggevorderd worden.

Address Map
Country : DE
State : Nordrhein-Westfalen
County : DIEMELSEE
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Upland Parcs GmbH
+49 5632 969316
Upland Parcs GmbH
Waldeckerstr. 17
34508 Willingen Upland
Duitsland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.