26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Type Eifel Comfort - nr. 120

€139.500

Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 96-100130
Prijs : €139.500
Bouwjaar : 0
Woning type : Vrijstaande recreatiewoning
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Type bouw :
Bebouwde opp. : 75 m²
Perceel opp. : 771 m²
Omschrijving

Gerenoveerde, vrijstaande, gelijkvloerse woningGrote kavel eigen grond van 771 m² met prachtig uitzichtBijzondere ligging op een zuidhelling in de Duitse EifelDit betreft een mooie vrijstaande woning op een grote kavel eigen grond van 771 m². De ligging is bijzonder; op een zuidhelling in de Duitse Eifel met prachtig uitzicht. Eifelpark Kronenburger See is een veelzijdig park, op circa 295 km vanaf Utrecht in natuurpark Nordeifel. Een heerlijke plek in een sprookjesachtige omgeving! Er zijn prima verhuurmogelijkheden, maar volledig eigen gebruik of een combinatie van verhuur en eigen gebruik is ook mogelijk.Deze woning is voorzien van een nieuw inventarispakket, nieuwe vloer, nieuwe stoffering, nieuwe keuken, nieuwe kozijnen en nieuw schilderwerk. De woonkamer biedt toegang tot de veranda met prachtig uitzicht. De open keuken is o.a. voorzien van een koelkast, vriezer, oven, magnetron en vaatwasser. De drie slaapkamers hebben ieder twee boxsprings en kastruimte en één slaapkamer is voorzien van een wastafel. De badkamer heeft een douche en wastafel en er is een apart toilet met wastafel. De inpandige berging zorgt voor extra opslagruimte.

Adres
Land : DE
Provincie : Noord-Rijnland-Westfalen
Plaats : Kronenburg
Postcode : 53949
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Vakantiemakelaar
0031 88 184 5555
Vakantiemakelaar
Molenlaan 51
1422 XN Uithoorn
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.