26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

2 slaapkamer appartement met prachtig zicht

€85.100

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 7778
Prijs : €85.100
Bouwjaar : 2006
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 70 m²
Perceel opp. : 92 m²
Omschrijving

Een mooi appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers vanuit bankbeslag met een prachtig uitzicht! Dit appartement heeft een ruime woonkamer met toegang tot het terras aan de voorzijde. En een open keuken met veel opbergruimte en werkbladruimte. Er zijn 2 slaapkamers, een leidt vanuit de woonkamer en komt uit op het terras. De andere slaapkamer heeft een ensuite badkamer. Er is een gemeenschappelijk zwembad en een tennisbaan bij de appartementen.

Het appartement ligt op slechts 10 minuten lopen van alle voorzieningen zoals de jachthaven van Puerto de Mazarron waar alle bars en winkels zijn.

Kenmerken
Zwembad
Balkon
Adres
Land : ES
Provincie : Murcia
Plaats : Puerto de Mazarron
Postcode : 30860
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
BlueMed Invest
0034 968 59 56 84
BlueMed Invest
30877 Puerto De Mazarron
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.