26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Charmante mediterrane villa in Benissa

€448.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 7779
Prijs : €448.000
Bouwjaar : 2000
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Dorp / Stad
Bebouwde opp. : 236 m²
Perceel opp. : 817 m²
Omschrijving

Charmante en goed onderhouden villa in mediterrane stijl, op het zuidwesten gelegen en gelegen in een rustige doodlopende straat gelegen in een woonwijk. Er is mooi open uitzicht en wat zeezicht vanaf het hoogste niveau en een panoramisch uitzicht vanaf het solarium. De villa bestaat uit de entreehal, een vloeiende open leefruimte met woonkamer met open haard, zitkamer, eetkamer en open keuken. Een berging, 2 slaapkamers, 1 badkamer en een overdekt terras. Een interne trap leidt naar de bovenverdieping en biedt de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en een open terras met een trap naar het solarium. De onderbouw heeft een garage voor 1 auto en een werkplaats. Buiten een volgroeide tuin, 9x5m zwembad, patio en zwembadterras met veel privacy, ruime terrassen en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Openhaard
Patio
Garage
Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Benissa
Postcode : 03720
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Orange Villas
+34 966 491 163
Orange Villas
Ctra. Moraira Calpe
03724 Moraira
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.