26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Moderne nieuwbouwvilla in Moraira

€895.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 7781
Prijs : €895.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Dorp / Stad
Bebouwde opp. : 310 m²
Perceel opp. : 1,000 m²
Omschrijving

Moderne nieuwbouw villa gelegen in Moraira. Het object biedt 4 slaapkamers, 3 badkamers waarvan 2 en-suite, 1 gastentoilet, grote woonkamer met design trap naar de eerste verdieping, eethoek met open keuken en keukeneiland. Buiten vindt u een groot terras met zit- en lounge ruimte en 9x4m zwembad. De villa is ook uitgerust met vloerverwarming, airconditioning en zal worden afgewerkt met hoogwaardige materialen en huishoudelijke apparaten.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Dakterras
Parkeerplaats : 2
Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Moraira
Postcode : 03724
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Orange Villas
+34 966 491 163
Orange Villas
Ctra. Moraira Calpe
03724 Moraira
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.