26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Villa in Benitachell

€399.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 7786
Prijs : €399.000
Bouwjaar : 1991
Woning type : Villa
Slaapkamers : 5
Badkamers : 3
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Dorp / Stad
Bebouwde opp. : 344 m²
Perceel opp. : 958 m²
Omschrijving

Goed onderhouden familievilla met goed open uitzicht en zicht op de zee, gelegen in een rustige woonwijk, dicht bij de steden Moraira en Benitachell. De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer, eetkamer, moderne keuken, slaapkamer met eigen badkamer, 2e en 3e slaapkamer, familie badkamer, ingeglaasd en overdekt terras en een open terras. Het lagere niveau biedt een op zichzelf staand gastenverblijf met 2 slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met keuken. Daarnaast een garage, grote werkplaats, berging en wasruimte. Buiten een zwembad verwarmd met zonne-energie, barbecue en voldoende parkeergelegenheid. De woning is voorzien van verwarming door pellets, airconditioning warm / koud in de woonkamer en hoofdslaapkamer, alarm en een irrigatiesysteem voor de tuin. DE WONING IS ONGEMEUBILEERD.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Openhaard
Patio
Garage
Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Benitachell
Postcode : 03726
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Orange Villas
+34 966 491 163
Orange Villas
Ctra. Moraira Calpe
03724 Moraira
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.