26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Villa in Moraira Costa Blanca

€595.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 7788
Prijs : €595.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 5
Badkamers : 4
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 282 m²
Perceel opp. : 900 m²
Omschrijving

Charmante villa in mediterrane stijl, gelegen in een van de meest begeerlijke wijken van Moraira, op slechts 1 km afstand van het dorpscentrum en genietend van een prachtig open uitzicht op de bergen en de vallei. De villa bestaat uit 2 niveaus verbonden via een interne trap, met op de bovenverdieping; de woonkamer, eetkamer, keuken, vestiaire en hoofdslaapkamer met en-suite badkamer, overdekt en open terras. De onderste verdieping bestaat uit de entreehal, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een overdekt terras. Buiten bevinden zich het 9×4.5m zwembad, buitendouche, ruime terrassen, parking en garage.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Balkon
Openhaard
Parkeerplaats : 2
Garage
Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Moraira
Postcode : 03724
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Orange Villas
+34 966 491 163
Orange Villas
Ctra. Moraira Calpe
03724 Moraira
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.