26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Moderne villa in Benitachell met zeezicht

€490.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 7791
Prijs : €490.000
Bouwjaar : 2013
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Bebouwde opp. : 183 m²
Perceel opp. : 805 m²
Omschrijving

Nieuw gebouwde moderne villa in Benitachell met uitzicht op zee.

Gelegen in de urbanisatie Los Molinos vlakbij Moraira en Javea. De villa is gebouwd volgens hoge kwaliteitsnormen in 2013. De begane grond bestaat uit een hal, ruime woon / eetkamer met open keuken, slaapkamer met en-suite badkamer met toegang tot het grote terras bij het zwembad. De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers, 1 gedeelde badkamer en een groot balkon. De villa ligt op een vlak perceel met een mooie volgroeide tuin.

Kenmerken
Zwembad
Tuin
Balkon
Patio
Parkeerplaats : 1
Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Benitachell
Postcode : 03726
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
Orange Villas
+34 966 491 163
Orange Villas
Ctra. Moraira Calpe
03724 Moraira
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.