26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Gloednieuwe Moderne Villa in Marbella Oost te koop

€1.360.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 819-259-00692P
Prijs : €1.360.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 398 m²
Perceel opp. : 869 m²
Omschrijving

Deze prachtige moderne villa in Marbella te koop ligt in Rio Real – Marbella Oost, een bevoorrechte zone aan de Costa del Sol, Spanje. Vanop haar terrassen geniet je van spectaculair uitzicht over de terreinen van Rio Real Golf, de Middellandse Zee en de bergen.

De prachtige woning te koop in Rio Real beschikt over 3 slaapkamers, 3 ensuite badkamers, vollige ingebouwde keuken met kwaliteitsapparatuur, ruim salon en eetkamer, air-conditioning, alarmsysteem, videobewaking en domotica-systeem. Er is ook een mooi aangelegde tuin, een verlicht zoutwater privé zwembad, overdekte garage voor 2 auto’s en opslagplaats. De woning werd efficiënt ontworpen waardoor ze beschikt over een optimale warmte-isolatie en energieverbruik .

De exclusieve urbanisatie ligt in een vooraanstaande zone omringd door 3 golfclubs en de beste stranden van Marbella, waardoor het een unieke en aparte ervaring in levensstijl geeft. Het complex wordt 24-uur bewaakt en heeft mooie natuurlijke groene stroken met denne- en kurkbomen. De prachtige botanische wandelpaden van de urbanisatie bevatten ook bewegingsruimten buiten met fitnessapparatuur en speelruimte voor kinderen.

Puerto Banus is 15 minuten met de wagen, Marbella stad 5 minuten en Malaga Airport 35 minuten.

**Prijzen voor 3/4 Slaapkamer villa vanaf 1.250.000 tot 1.400.000 euro (Taxen niet inbegrepen).

Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Marbella East
Postcode : 29600
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Bemont Marbella
+34 627 19 80 23
Bemont Marbella
Calle Ramón Areces 4, Marina Banus III, L-31
29660 Puerto Banus, Marbella
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.