4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€209.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-1898
Price : €209.000
Year Built : 0
Property Type : Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 100 m²
Lot Area : 120 m²
Property Description

Slechts 100 meter van het strand van Punta Prima, wordt deze nieuwe residentie gebouwd. De appartementen zijn beschikbaar in het 2- of 3-slaapkamer model. Het complex bestaat uit 4 verdiepingen, welke allen lateraal zeezicht hebben. Het winkelcentrum van Punta Marina, en het recent geopende La Zenia boulevard bevinden zich binnen een straal van 4 kilometer. Aan de hoofdstraat (1 km afstand) zijn tig barretjes en restaurants te vinden, evenals vele winkeltjes. De kustlijn van de Orihuela Costa telt maar liefst 11 stranden die de felbegeerde blauwe vlag zijn toegewezen. Al deze stranden zijn bereikbaar door middel van een kort autoritje. Mede door de nabijheid van het strand, en de goede centrale positie, hebben deze woningen een zeer hoog verhuurpotentieel.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Orihuela Costa
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.