4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€325.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-11293
Price : €325.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 225 m²
Lot Area : 15,904 m²
Property Description

prachtige villa met prachtige panoramische uitzichten over de bergen, gelegen op slechts een aantal minuten rijden van Aspe. De villa telt 3 slaapkamers en 3 badkamers evenals een appartement van 45 m² met keuken en badkamer. De eetkamer was eerst een vierde slaapkamer, dus deze is gemakkelijk opnieuw te  creëren. De moderne, open keuken is verbonden met de woonkamer, vanwaar u het overdekte terras kunt bereiken, en genieten van het waanzinnige uitzicht. Een deel van het terras is omheind met glazen wanden, wat dit terras tevens geschikt maakt voor gebruik in de winter. De villa is georiënteerd op het zuid-westen en heeft een woonoppervlakte van 225 m². Het is gebouwd op een perceel van 16.000 m², waar tevens de Jacuzzi, privé zwembad, en automatische garage (plaats voor 3 auto´s) gelegen zijn. De villa is voorzien van centrale verwarming, air conditioning, een open haard, alarmsysteem en intercom. Bij de verkoopprijs zit een 6-persoons Renault Espace in begrepen.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Aspe
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.