4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€349.500

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-21586
Price : €349.500
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 120 m²
Lot Area : 230 m²
Property Description

Gelegen in een luxe villawijk nabij de stad Quesada, vinden we deze prachtige vrijstaande villa met privé zwembad! De woning telt 3 slaapkamers, 2 badkamers met vloerverwarming en is van alle denkbare luxe voorzien. Zo is er een Home Domotica systeem waarmee de gehele woning (op afstand) bestuurd kan worden. De villa is gebouwd in 2012 en verkeert nagenoeg in nieuwstaat. De woning wordt verkocht inclusief alle meubelen en witgoed. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Quesada
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.