4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€380.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-11353
Price : €380.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 4
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 229 m²
Lot Area : 835 m²
Property Description

In een luxe villawijk bij La Marina, hebben wij deze uitzonderlijk mooie villa in de verkoop. Het bestaat een hoofdverblijf van 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één en suite. In het gastenverblijf is een slaapkamer met en suite badkamer en een zithoek aanwezig. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en centrale verwarming. Het perceel meet 835 m² en huist een groot privé zwembad van 8 x 4 meter, met uitzicht over de vallei. Het grondstuk is grotendeels betegeld, dus deze tuin is behoorlijk onderhoudsvrij. Het terras en zwembad zijn op het Zuiden gelegen, en vangen dus een maximaal aantal zonuren. Aan de voorzijde van het pand zijn 2 interne garages aanwezig, welke tevens als opslag kunnen dienen. Deze woning wordt zelfs inclusief alle meubelen verkocht. Mis deze kans niet, dus maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : La Marina
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.