8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€204.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-8502
Prijs : €204.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 101 m²
Perceel opp. : 122 m²
Omschrijving

Dit project is zojuist gestart met de bouw van het eerste blok van 24 appartementen met oplevering vanaf april 2016. Het volledige project zal bestaan uit 12 blokken met in totaal 204 appartementen. Er zullen ruime gemeenschappelijke tuinen aangelegd worden, en maar liefst 3 zwembaden. Alle appartementen zullen Zuid of Oost gelegen zijn. Bij de genoemde prijs zijn de volgende zaken inbegrepen: koelkast, oven, kookplaat, wasmachine, vaatwasser, afzuigkap en magnetron. Tevens hoeft er niets extra´s betaald worden voor de garageplaats en opslaghok in de ondergrondse garage. Uiteraard wordt er een kijkwoning inrichten en deze zal te bezoeken zijn in oktober 2016. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Villamartín
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.