4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€1.999.999

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-10145
Price : €1.999.999
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 5
Bathrooms : 4
Listing Type :
Square Footage : 700 m²
Lot Area : 1,000 m²
Property Description

Villa van 700m2 (500m2 binnen) op een perceel van maar liefst 1.000m2 met een prive zwembad en grote tuin met gras en parkeerplaatsen. Het huis is in 2006 volledig gerenoveerd. Is verdeeld over 2 verdiepingen plus kelder. De kelder is verdeeld in 2 delen: een spel en muziek kamer, badkamer en 2 kantoren. Er is een mogelijkheid om een keuken en garage te maken. Eerste verdieping: hall, huiskamer van 60M2, keuken met wasruimte, badkamer met douche, 4 slaapkamers en 2 complete badkamers .Terras van 50m2. Tweede verdieping: slaapkamer met master badkamer 100M2, dressing & terras met zeezicht. A/C, ALARM, digitale televisie . Er is gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige materialen.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Campoamor
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.