4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

nl_NL Villa met zwembad in Puglia

€135.000

Apulia, Italië

Basic Details
Listing ID : 7855
Price : €135.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 92 m²
Lot Area : 4,200 m²
Property Description

Villa – bungalow met zwembad. De woning is 50 m2 met woonkamer en keukenhoek, 2 slaapkamers en 1 badkamer. De overdekte porch-veranda is 23 m2 en rondom het huis 42 m2 met plavuizen. Het huis is omgeven met een tuin van 4,200 m2 gedeelte als tuin met fruitbomen en resterende grond met olijfbomen. Er is een waterput en een pizza oven een buitendouche bij het zwembad en opbergruimte voor de tuinspullen. Het is gelegen op 2.1 km van de stad San Vito dei Normanni. Het zwembad is 5 jaar oud en is 5 x 10 meter. Er is airco en het huis wordt volledig gemeubileerd verkocht. Energie klasse: G

Features
Swimming Pool
Garden
Patio
Parking
Address Map
Country : IT
State : Apulia
County : San Vito dei Normanni
Zipcode : 72019
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Realmente Real Estate
+31(0) 617221846
Realmente Real Estate
Borstelkrans 14
6294 BC Vijlen
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.