4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

nl_NL Grondstuk als investering

€199.000

Abruzzo, Italië

Basic Details
Listing ID : 7858
Price : €199.000
Year Built : 0
Property Type : Building plot
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type : Resale
Location: : Village / City
Square Footage : 480 m²
Lot Area : 13 m²
Property Description

Grondstuk als investering TORINO DI SANGRO in prijs verlaagd. Object Monte Secco

De investeringsmogelijkheden op dit grondstuk van circa 13.000m2 zijn talrijk. Er kunnen 4 huizen worden gebouwd en een vrijstaande villa, de vergunningen en voorbeelden zoals plattegronden zijn aanwezig. De ligging is uniek met een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels, bergen en de kust. Ook is het ideaal gelegen aan de rand van het dorp met 3000 inwoners en op 10 minuten van de zandstranden en de Adriatische kust. Ook ligt dit grondstuk in een residentiele woonwijk, wat het voor Investeerders nog interessanter kan maken en goed te verkopen aan de lokale bevolking. De vegetatie op het grondstuk zijn vele olijfbomen en het object heeft een goede bereikbaarheid via een geasfalteerde weg, wintersport gebieden zoals Roccaraso vindt u op 1 uur rijden. Pescara vliegveld ligt op 35 minuten en de autosnelweg op 10 minuten.
Energielabel ONBEKEND

Address Map
Country : IT
State : Abruzzo
County : Torino di Sangro
Zipcode : 66020
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Realmente Real Estate
+31(0) 617221846
Realmente Real Estate
Borstelkrans 14
6294 BC Vijlen
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.