4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

nl_NL Silos - Gerestaureerde antieke Graanschuur

€180.000

Lazio, Italië

Basic Details
Listing ID : 7859
Price : €180.000
Year Built : 0
Property Type : Boerderij
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type : Resale
Location: : Village / City
Square Footage : 65 m²
Lot Area : 300 m²
Property Description

Prachtige “Silos” op het rustige platteland van Maccarese (ca. 40 km afstand van Rome), in een historische stad. De Silos (graanschuur) is in het verleden gebruikt als opslag voor de graan etc. Op drie niveaus (65 m²) plus grote loft. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met kleine badkamer en/of keukentje mogelijkheid. Op de 1ste verdieping een kantoor kamer en op de derde verdieping bevindt zich de slaapkamer met gardrobe ruimte en/of badkamer mogelijkheid.
De Silos is op 4 km afstand van het treinstation in Maccarese en 100 meter van de bushalte. Smaakvol gerenoveerd. Tuin en balkon met automatische besproeing. De tuin is geheel omheind.
Prijs is onderhandelbaar!
Energielabel: E

Features
Garden
Patio
Address Map
Country : IT
State : Lazio
County : Maccarese
Zipcode : 00054
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Realmente Real Estate
+31(0) 617221846
Realmente Real Estate
Borstelkrans 14
6294 BC Vijlen
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.