4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€160.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-496196
Price : €160.000
Year Built : 0
Property Type : Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 112 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Dit appartement voorzien van drie slaapkamers ligt op de tweede lijn van Altea op slechts 100 meter van het strand en op een paar minuten lopen van het centrum van Altea. Het bestaat uit drie slaapkamers, allemaal voorzien van inbouwkasten, twee badkamers, een keuken voorzien van een bijkeuken en patio en een ruime woonkamer met balkon. Het werd gebouwd in 2006 maar is ongebruikt en uitgerust met pre-installatie van centraal gas voor het verwarmen van de radiatoren. De prijs is inclusief een parkeerplaats in de kelder van hetzelfde gebouw. Geweldige kans als een investering om te verhuren of als een gewone verblijfplaats vanwege de nabijheid van het strand en het centrum!

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Altea
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.