4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€75.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-495605
Price : €75.000
Year Built : 0
Property Type : Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 93 m²
Lot Area : 103 m²
Property Description

Pas gerenoveerd appartement op de tweede verdieping in San Miguel de Salinas. Dit leuke appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, een aparte keuken en een open eet- / woonkamer en een balkon van 10 m2. De woning ligt op loopafstand van het pittoreske centrum van het dorp, waar u alle nodige faciliteiten kunt vinden. Het appartement wordt compleet gemeubileerd verkocht. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Orihuela Costa
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.