28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Appartement in Sankt Anton - Tirol

Prijs op aanvraag

Tirol, Oostenrijk

  • VAYA Resort Sankt Anton

    Presentatie over het nieuwe VAYA Resort Sankt Anton

Gegevens
Woning ID : 1299
Prijs : Prijs op aanvraag
Bouwjaar : 2016
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Ski
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Het VAYA Resort Sankt Anton wordt een absolute oase van luxe en comfort met compleet ingerichte appartementen en hotelvoorzieningen op 4-sterren niveau, zoals een luxe wellness met diverse sauna’s, kinderspeelruimte, ontbijtruimte, receptieruimte en een ondergrondse parkeergarage. Op loopafstand van de skilift en het centrum van het mondaine dorp vindt u hier een geweldig ‘thuis’ in de Alpen!

Het gebouw is onder architectuur ontworpen en staat in mooi contrast met de warme Alpine stijl die binnen wordt uitgevoerd. De luxe appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, modern sanitair, eiken houten vloeren en hoogwaardig meubilair. Daarnaast beschikt een aantal appartementen over een eigen sauna.

Het gebruik van natuurlijke materialen van hout en glas zorgen voor een moderne uitstraling waarbij de Oostenrijkse Alpine sfeer behouden blijft. Dankzij de diversiteit aan grootte en indeling is een appartement naar wens snel gevonden. Er is keuze uit 2,3,4 en 5 kamer appartementen.

Soortgelijk aanbod in Sankt Anton is er vrijwel niet terwijl de vraag naar bedden er juist hoog is. Dit maakt van VAYA Resort Sankt Anton een unieke investeringskans waarbij u, dankzij onze samenwerking met ‘s werelds grootste touroperator op het gebied van sneeuwzeker skiën, profiteert van gegarandeerde verhuuropbrengsten. Kortom, bij VAYA Resorts combineert u het ultieme vakantiegenot met een aantrekkelijk stukje rendement dat kan oplopen tot 7%.

Kijk voor meer informatie op www.vayaresorts.com/sankt-anton of neem contact met ons op.

Adres
Land : Oostenrijk
Provincie : Tirol
Plaats : Sankt Anton
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
VAYA Resorts
0031 620 18 92 41
VAYA Resorts
Tschurtschenthalerstraße 4A/Top 7
6020 Innsbruck
Oostenrijk
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.