8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€295.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-495243
Prijs : €295.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 189 m²
Perceel opp. : 245 m²
Omschrijving

Prachtige nieuwbouw villa’s vlakbij San Miguel de Salinas. Deze woningen zijn van alle gemakken voorzien en zijn gelegen op een ruim perceel beginnend bij 245 m2. De villa’s hebben 3 slaapkamers, 3 badkamers, een open keuken die uitkijkt op de lichte woon- / eetruimte, buiten vindt u een betegeld terras en een privé zwembad. Ook zijn de woningen voorzien van een ruim dakterras. In de genoemde woonoppervlakte zit een onderbouw inbegrepen, deze wordt tegen meerprijs als extra woonverdieping (2 extra slaapkamers, badkamer, wasruimte en woonkamer) aan u opgeleverd. De woningen worden 12 maanden na de koop afgeleverd. De genoemde prijs is een vanaf prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Orihuela Costa
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.