4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€249.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-493490
Price : €249.000
Year Built : 0
Property Type : Semi detached house
Bedrooms : 5
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 220 m²
Lot Area : 520 m²
Property Description

Mooi ruime woning te koop in Torrevieja. Deze woning is verdeeld over twee aparte verdiepingen die beide beschikken over een eigen keuken en badkamer, die perfect is voor verhuurmogelijkheden. In totaal heeft de woning 5 slaapkamers, 2 badkamers en een gasten toilet, 2 keukens, 2 woon- / eetkamers en een wasruimte. Buiten is er een groot betegeld terras en een privé zwembad. De woning ligt centraal in Torrevieja en alle faciliteiten liggen op een paar autominuten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Torrevieja
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.