8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€156.900

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-493436
Prijs : €156.900
Bouwjaar : 0
Woning type : Bungalow
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 71 m²
Perceel opp. : 121 m²
Omschrijving

Prachtig nieuwbouw project op nog geen 1000 meter van het strand van Torrevieja. In dit project worden 22 boven en beneden woningen verkocht met twee of drie slaapkamers, 7 beneden woningen met drie slaapkamers en een woning van twee verdiepingen. Dit model is een beneden woning en begint bij een woon oppervlakte van 71 m2. De woningen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken die uitkijkt op de lichte woon- / eetkamer en een wasruimte. Het complex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en een parkeerfaciliteit. De woningen worden in augustus 2019 sleutel klaar opgeleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Torrevieja
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.