8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€299.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-486114
Prijs : €299.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 100 m²
Perceel opp. : 420 m²
Omschrijving

Deze prachtige villa vinden we op een golfresort in de buurt van het plaatsje Algorfa. De woning is in spaanse van stijl en heeft ruime slaapkamers. Alle gemakken zijn voorzien en er is een fantastisch gezamenlijk zwembad met ligweide en een prive zwembad. De woning is gelegen op een perceel van 420 m² met zuidelijke oriëntatie. De woning wordt volledig gemeubileerd verkocht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Algorfa
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.