8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa del Sol

€890.038

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-195588
Prijs : €890.038
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 199 m²
Perceel opp. : 223 m²
Omschrijving

Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. Deze nieuwbouw appartementen bieden u de kans om in een uitzonderlijke omgeving te wonen, in het meest exclusieve gebouw in de omgeving. Dit exclusieve pand staat waar de zee de kust ontmoet en is ideaal gelegen om te genieten van de kunst, cultuur en gastronomie van de regio. Bewoners hebben ook gemakkelijke toegang tot het breed scala aan recreatie mogelijkheden van de Costa del Sol, en mogelijkheden voor het beoefenen van allerlei sporten, waaronder tientallen golfbanen in de directe omgeving. Dit innovatieve concept zal zonder twijfel een nieuwe architecturale benchmark zijn aan deze kust die al een welverdiende wereldwijde bekendheid heeft verkregen.

Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Estepona
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.