4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€266.300

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-488817
Price : €266.300
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 139 m²
Lot Area : 185 m²
Property Description

Luxe, moderne, vrijstaande woning aan de rand van een klein Spaans dorpje op slechts 10 kilometer afstand van de Middellandse Zee. Alle woningen zijn voorzien van meerdere terrassen op meerdere verdiepingen, een zwembad van 5 x 2,5 meter en de villa´s zijn inclusief al het witgoed (behalve air conditioning). Een dakterras van maar liefst 72 m² is beschikbaar als extra. In totaal worden er 8 villa´s gebouwd, 3 met een Noordelijke oriëntatie en 4 met een Zuidelijke orientatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Formentera del Segura
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.