8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa del Sol

€97.000

Malaga, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-154715
Prijs : €97.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 65 m²
Perceel opp. : 91 m²
Omschrijving

Dit nieuwe concept verandert de manier waarop u vakantie houdt. U kunt hier namelijk op elk moment van het jaar van uw woning gebruik maken en ook een gewaarborgd inkomen verdienen wanneer u het niet gebruikt. Een geweldige investeringskans op één van de meest populaire locaties van de Costa del Sol. Het resort biedt alle voorzieningen en comfort van een 4-sterrenhotel, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf voor zowel eigenaars als bezoekers. De diensten omvatten een 24-uursreceptie, bagage- en conciërgeservice, evenals schoonmaakdiensten. Verder is er een geweldig restaurant ter plaatse en een pool-bar, dit alles op loopafstand van een geweldige golfbaan. De appartementen zijn allemaal strategisch georiënteerd en verhoogd gebouwd om het uitzicht te maximaliseren. Alle huizen zijn volledig gemeubileerd en worden het hele jaar door onderhouden, tevens zijn een parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs.

Adres
Land : ES
Provincie : Malaga
Plaats : Estepona
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.