4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€269.900

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-487818
Price : €269.900
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 152 m²
Lot Area : 172 m²
Property Description

Vlakbij het bruisende winkelcentrum van La Zenia Boulevard, worden deze villa´s gebouwd. Ze bestaan allen uit 3 slaapkamers, 2 badkamers en solarium van meer dan 100 m²!.
De prijzen beginnen vanaf €269.900,-. Voor deze prijs krijgt u onder andere een geïnstalleerde keuken (Met gootsteen en afzuigkap en aansluitingen voor een vaatwasser en/of wasmachine), een privé zwembad van 3 x 6 meter en pre-installatie van airco en alarm. De formaten van de percelen bedragen minimaal 172 m² en lopen op tot 305 m². Deze woningen zullen snel uitverkocht zijn, dus kom snel bezichtigen en laat u betoveren.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Villamartín
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.