4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€185.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-12027
Price : €185.000
Year Built : 0
Property Type : Building plot
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type :
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 725 m²
Property Description

Koopje, zojuist verlaagd van 200.000 Euro! Schitterend gelegen bouwkavel op steenworp afstand van de zee met panoramisch uitzicht over de kustlijn. Het grondstuk is zuid georienteerd, ligt op een hoek en is daardoor makkelijk toegankelijk. Gezien de geringe afloop van het grondstuk is het zowel geschikt voor een gelijkvloers huis of een woning op twee verdiepingen. Maak uw droomhuis werkelijkheid op deze unieke plek!

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Moraira
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.