4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Zuid

€395.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-489377
Price : €395.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 115 m²
Lot Area : 235 m²
Property Description

Zeer goed onderhouden villa in Torrevieja direct aan het strand. Op 200meter lopen staat u direct aan de zee. Deze woning heeft een grote woon/eetkamer met een gezellige openhaard en een aparte keuken die compleet ingericht is. Drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en twee badkamers beide voorzien van douche en warmte panelen aan de wand. Het ruime terras is geheel betegeld en dus onderhoudsvriendelijk, hier bevindt zich ook een serre waar u kunt genieten van de siësta gedurende de dag. Tevens is er een prachtig ruim dakterras waar u een geweldig uitzicht heeft over de middellandse zee en kunt heerlijk genieten van de Spaanse zon. Aan de achterzijde van de villa kunt u de auto parkeren op uw eigen terrein, u kunt om de gehele woning heen lopen. Ook is er een aparte garage waar u de auto in kunt parkeren of deze kunt u gebruiken als opslag ruimte. Alle voorzieningen zoals bars, winkels, restaurants zijn in uw directe omgeving. Wij hebben meer foto´s aanwezig op ons kantoor, neem contact met ons op voor meer informatie.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Torrevieja
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.