4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€249.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-492973
Price : €249.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 140 m²
Lot Area : 414 m²
Property Description

Vrijstaande woning gebouwd in 1998 op grondstuk met zwembad op steenworp afstand van het centrum van Denia. Onder de woning is een garage en voldoende ruimte voor uitbreiding van de woning indien gewenst. Op het bovenste niveau is een mooie naya (overdekt terras), woonkamer met open haard, keuken met eetkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Denia
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.