4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€375.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-300804
Price : €375.000
Year Built : 0
Property Type : Finca
Bedrooms : 4
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 180 m²
Lot Area : 6,000 m²
Property Description

Deze finca bevindt zich in een populaire zone nabij het dorp Lliber met prachtig uitzicht over de Jalon vallei. Het huis is gebouwd als twee gescheiden woningen, waarbij het hoofdverblijf bestaat uit een woonkamer, keuken, grote hoofdslaapkamer met open haard en eigen badkamer en tweede slaapkamer met extra badkamer. De tweede accommodatie is een gastenverblijf en biedt twee slaapkamers en een badkamer meer. Het grondstuk van maar liefst 6.000m2 biedt voldoende parking, een dubbele garage en verschillende open terrassen.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Jalón Vallei
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.