4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€595.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-6817
Price : €595.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 216 m²
Lot Area : 864 m²
Property Description

Dit moderne villaproject is begroot op een grondstuk 864m2 met uitzicht op zee gelegen in het achterland van Moraira en Javea (Benitachell). Het huis is geheel gelijkvloers en beschikt over een ruime wooneetkamer (51m2) met grote raampartijen richting het voorgelegen zwembadterras (deels overdekt), keuken met berging, gastentoilet, hoofdslaapkamer met badkamer ensuite (voorzien van inloopdouche en ligbad) en 2 gastenslaapkamers die een badkamer delen. Onder de woning bevindt zich een garage.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Moraira
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.