8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€395.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-252657
Prijs : €395.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 6
Badkamers : 3
Type bouw :
Bebouwde opp. : 290 m²
Perceel opp. : 2,400 m²
Omschrijving

Villa te koop in Benitachell met uitzicht richting de Montgo berg op een ruim grondstuk van maar liefst 2400m2. De woning bestaat uit een ruime wooneetkamer met deuren richting de naya, aparte keuken, 5 dubbele slaapkamers en 1 enkele slaapkamer die momenteel als kantoor gebruikt wordt, de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en twee badkamers meer. Buiten heeft men een mooie tuin met zwembad, buitenkeuken en verschillende amandelbomen.

Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Jávea
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.