4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€240.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-11865
Price : €240.000
Year Built : 0
Property Type : Building plot
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type :
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 1,500 m²
Property Description

Verlaagd van 315.000 Euro! Ruime bouwkavel van 1.500m2 gelegen nabij de Oude Stad van Javea met schitterend uitzicht over de kustlijn richting Cap Prim. Het grondstuk is reeds bouwklaar gemaakt met een oprit naar beneden en ruim opgehoogd vlak platform, geschikt voor een gelijkvloers huis.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Jávea
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.