4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€330.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-491237
Price : €330.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 2
Listing Type :
Square Footage : 108 m²
Lot Area : 360 m²
Property Description

In dit prachtige nieuwbouw project in Finestrat worden villa’s en appartementen gebouwd. Dit mooie complex bied een hoop faciliteiten, zoals spa, fitness, minigolf en een luxueus zwembad. Alle woningen zijn voorzien van zicht op de skyline van Benidorm en de Mediterraanse Zee. De villa’s beginnen bij een perceeloppervlakte van 360 m2 en een woonoppervlakte van 108. Deze woningen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een moderne keuken, een ruime en lichte woon- / eetkamer, een overdekt terras en een grote tuin met privé zwembad. Ook beschikken deze villa’s over een privé zwembad. Omdat de woningen nog in aanbouw zijn,  is er mogelijkheid tot het personaliseren van details. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Finestrat
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.