4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Costa Blanca Noord

€825.000

Alicante, Spain

Basic Details
Listing ID : 41-496897
Price : €825.000
Year Built : 0
Property Type : Villa
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type :
Square Footage : 280 m²
Lot Area : 4,120 m²
Property Description

Deze indrukwekkende Ibiza stijl villa bevindt zich op een prachtig grondstuk van meer dan 4.000m2 op het zuiden op wandelafstand van de oude stad van Javea. De schitterend onderhouden tuin met ruim gazon, palmbomen en zwembad van 13x7m biedt prachtig uitzicht over de vallei met de zee in de verte. Er is een dubbele garage en de hoofdverdieping van het huis beschikt over een wooneetkamer met houtkachel toegang tot een overdekt terras, een keuken, twee slaapkamers en twee badkamers en de derde slaapkamer met badkamer bevindt zich een verdieping lager.

Address Map
Country : ES
State : Alicante
County : Jávea
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.