8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vakantiewoning te koop in Duitsland

€130.000

Hessen, Duitsland

Gegevens
Woning ID : 7949
Prijs : €130.000
Bouwjaar : 1939
Woning type : Woning
Slaapkamers : 5
Badkamers : 3
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Bos / natuur
Bebouwde opp. : 220 m²
Perceel opp. : 0 m²
Omschrijving

Haus am Gelster is een in 2015 totaal gerenoveerde woning in Trubenhausen in Duitsland waar u kunt genieten van de prachtige groene omgeving met de Grimmsteig door het land van Grimm en de Höher meissner dat in de winter ook gebruikt word om te skieën. Trubenhausen ligt in de buurt van de mooie stad Kassel met het werelderfgoed de Willemshöhe. Voor natuurliefhebbers wandelaars , fietsers een perfecte plek. Het huis is verdeeld in 2 gedeelten de begane grond bestaat uit 2 slaapkamers, 1 badkamer, toilet, keuken, huiskamer. De 1e verdieping met aparte ingang bestaat uit keuken, living, klein en een groot terras, badkamer, toilet 1 slaapkamer . De 2e verdieping heeft een berging, 2 grote slaapkamers, badkamer met inloopdouche , toilet. De woning is landelijk en knus ingericht en er zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig. Voor meer informatie bezoek de website: www.hausamgelster.com

Kenmerken
Balkon
Dakterras
Parkeerplaats : 2
Gemeubileerd : Volledig gemeubileerd
Adres
Land : DE
Provincie : Hessen
Plaats : Trubenhausen
Postcode : 37247
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Particulier - van Bussel
0031651451926
Particulier - van Bussel
Auf der insel 1
37247 Trubenhausen
Duitsland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.