4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Sant Feliu de Guixols - PRACHTIG HOEK- APPARTEMENT MET UITZICHT OP ZEE

€265.000

Gerona, Spanje

Basic Details
Listing ID : 7967
Price : €265.000
Year Built : 0
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type : Resale
Location: : Sea
Square Footage : 80 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Gelegen op de top van de Volta de l’Ametller, tussen S’Agaró en Sant Feliu de Guíxols beschikt dit appartement van 80 m2 over 2 lichte slaapkamers met grote ingebouwde kasten; een badkamer; een aparte, volledig uitgeruste keuken en een woon-eetkamer met veel licht en directe toegang tot een terras met een fantastisch panoramisch uitzicht op de zee en de baai van Sant Pol.
Het appartement is in perfecte staat, met een gasgestookte warmwaterboiler, elektrische kachels en een beveiligde toegangsdeur.
Er is verder een grote gemeenschappelijke ruimte met fitnessruimte, speeltuin, speelkamer, fietsenstalling en 2 grote zwembaden met een prachtig uitzicht.
Ideaal voor gezinnen, zowel voor vakanties als om het hele jaar door wonen.
Een bevoorrechte plek aan de Costa Brava, op slechts een paar minuten afstand van Sant Feliu de Guixols, S’Agaró en de stranden.

Features
Swimming Pool
Garden
Balcony
Parking
Address Map
Country : ES
State : Gerona
County : Sant Feliu de Guixols
Zipcode : 17220
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
Barcelona/Costa Brava Team
+34 972-81.63.38
Barcelona/Costa Brava Team
Avda castell D Áro, 40
17250 Platja D'Aro Girona
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.