4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

2 slaapkamers - 2 badkamers - terras - parkeerplaats - zwembad - fitnessruimte - SPA-baan - groene zones Appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers met grote terrassen met een spectaculair uitzicht, een ondergrondse parkeergarage en mooie gemeen

€159.000

Murcia, Spanje

Basic Details
Listing ID : 8041
Price : €159.000
Year Built : 2019
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 78 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

2 slaapkamers – 2 badkamers – terras – parkeerplaats – zwembad – fitnessruimte – SPA-baan – groene zones

Appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers met grote terrassen met een spectaculair uitzicht, een ondergrondse parkeergarage en mooie gemeenschappelijke ruimtes om te genieten van het hele gezin en met uitstekende verbinding naar de rest van de steden en activiteiten in de omgeving.

Dit project is voortgekomen uit een integratiefilosofie en respect voor het milieu. Het ontwerp en de bouw heeft rekening gehouden met de natuurlijke locatie met de zoutmeren en de Middellandse Zee.
Gemeenschappelijke ruimtes met veel groen en meer dan 1300 m2 authentieke planten, zwembad met speciale zandafwerking en afgeronde randen om het strand na te bootsen. Er is een sportcentrum met openluchtgymnastiek, een ren- of fietscursus en zandputten voor volleybal. De spa ligt aan de oostkant van de urbanisatie en biedt gebruikers een prachtig uitzicht op het zoutmeer.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Airconditioning
Garden
Balcony
Patio
Roof Deck
Parking : 1
Sauna
Garage
Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : La Manga
Zipcode : 30385
Visit us at the following exhibitions:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Hansson & Hertzell
+34 643 70 45 37
Hansson & Hertzell
Calle Almudena 2 - Playa del Cura
03182 Torrevieja
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.